Leveranciers

AJA International (USA)- Magnetron sputter cathodes and complete HV- and UHV- sputter systems

Zeer succesvol met haar physical vapour deposition (PVD) systemen, zoals de compacte ATC ORION sputter- en opdampsystemen. AJA produceert in eigen huis al haar sputterbronnen en substraathouders. AJA International staat bekend om innovatieve designoplossingen in dunne filmtechnologie, die vaak gekopieerd maar nooit geëvenaard zijn.

Anest Iwata – Olievrije Scroll pompen

De eerste producent ter wereld met een luchtgekoelde olievrije scrollpomp. Deze olievrije vacuümpompen zijn compact, geven weinig trillingen en een laag geluidsniveau. Zij worden door onze klanten in de analytische – en halfgeleider wereld toegepast, waar schoon vacuüm een voorwaarde is.

Duniway

Duniway Stockroom biedt zowel nieuwe als gebruikte hoogwaardige vacuümproducten waaronder een breed scala aan nieuwe en gereviseerde Ionenpompen. Gereviseerde producten worden geleverd met één jaar garantie.

ESS

European Spectrometry Systems (ESS) is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige restgasanalyse-instrumenten en –systemen, die worden gebruikt in de katalyse-,  halfgeleider- en farmaceutische industrie als ook bij milieu applicaties.

Hyperclean (SIN)- Cleanroom clothing and gloves

Een in Singapore geregistreerde besloten vennootschap, opgericht in 1998. Het bedrijf is een van de toonaangevende fabrikanten in Singapore en distributeur van Cleanroom producten, ESD producten en medische disposable producten. Hyperclean is ISO 9001:2008 gecertificeerd.

INERT (USA)- Glove boxes and Solvent purification systems.

Opgericht in 1981 en uitgegroeid tot een wereldwijd erkende fabrikant van inerte handschoenkasten en vloeistof-zuiveringssystemen. In 1997 leverde INERT als eerste bedrijf een commercieel verkrijgbaar Solvent Purificatie Systeem op basis van de Grubbs-methode. Deze methode garandeert een ​​veilige werkomgeving voor onderzoekers bij het verkrijgen van watervrije oplosmiddelen.

InstruTech

Gespecialiseerd in vacuüm meetinstrumenten. De vacuümmeters van InstruTech bieden meetmogelijkheden van 2.10 e-11 tot 1.013 mbar. Ons product portfolio bevat convectie/Pirani meters, hete kathode Bayard-Alpert en koude kathode magnetron ionisatie meters.

McVac (USA)- Deposition monitors, -controllers and -sensors

Een belangrijke speler op het gebied van kwartskristal sensoren, doorvoeren en kabels voor de coating-industrie. De standaardproducten worden uit voorraad geleverd en specials hebben een levertijd van een paar dagen. Vele van deze producten leveren wij rechtstreeks aan OEM-klanten, maar we verkopen ook rechtstreeks aan de eindgebruiker.

MPF Products Inc.

MPF is gespecialiseerd in keramiek-op-metaal afdichtingstechniek. Men biedt een volledig assortiment aan elektrische doorvoeren, connectoren, isolatoren en kijkvensters voor ultrahoog vacuüm (UHV). MPF Products Inc. werd in 1994 opgericht door een groep van ingenieurs onder leiding van Art Dunton. In een paar jaar heeft MPF haar product range aanzienlijk weten uit te breiden. MPF blijft uitblinken in deskundige technische kennis, superieure producten, tijdige leveringen, concurrerende prijzen en uitstekende service.

Novotek (D). KF, ISO and ConFlat components and valves

Opgericht in 1973 in Böblingen met als oorspronkelijk product de ontwikkeling van laser-optische apparatuur voor de universiteiten. Na enkele jaren werd het productenpakket vervangen door Hoog-vacuumproducten. Met de consistente uitbreiding van de ontwikkeling, productie en distributie werd Novotek GmbH een betrouwbare leverancier aan universiteiten en de industrie. Novotek stelt hoge eisen aan de kwaliteit van haar producten, die bijna altijd uit voorraad leverbaar zijn.

Rigaku (USA). Rotary motion feedthrough’s with ‘Magnaseal’

Wereldleider op het gebied van draaidoorvoeren op basis van magnetische vloeistof. De Rigaku producten zijn van zeer hoge kwaliteit en worden tegen concurrerende prijzen aangeboden. De magnetische draaidoorvoeren leveren een roterende beweging met uitstekende afdichting voor vacuum- en overdrukapplicaties.

Sairem (F). Wicrowave en RF-apparatuur

Gespecialiseerd in magnetron en RF generatoren voor de voeding industrie en de wetenschap. Sairem onderscheid zichzelf door de mogelijkheid om applicaties die het hele spectrum van elektromagnetische energie dekken te ontwikkelen en op te schalen van standaard op maat gemaakte laboratorium apparatuur van enkele Watts, naar industriële vermogens van enkele honderden Watts.

SMC (J). High-vacuum valves

Leverancier van pneumatiekapparatuur. Eind jaren negentig is daar de range van Hoog-vacuumafsluiters aan toegevoegd, in de Benelux verkocht door Demaco Holland. Het programma afsluiters van Aluminium en RVS kenmerkt zich door een verzorgd uiterlijk en de zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

UC Components (USA). Geventileerde bouten en ringen

Marktleider op het gebied van geventileerde bevestigingsmiddelen en o-ringen voor ultrahoog vacuumtoepassingen (UHV). Met een state-of-the-art productiefaciliteit, compleet met klasse 100 cleanroom, in het hart van Californië ‘Silicon Valley’, levert UC Components de hoogste kwaliteit bevestigingsmiddelen en o-ringen, volledig in overeenstemming met de huidige ultraschone normen. Alle componenten zijn nauwkeurig gereinigd en verpakt in een klasse 100 omgeving, in gecertificeerde klasse 100 verpakking.

UHV Transfer (USA). Manipulatie in vacuum

Een particuliere onderneming, gespecialiseerd in het leveren van standaard en op maat gemaakte componenten, subsystemen en systemen voor OEM, productiefaciliteiten en R&D centra. Kernactiviteiten zijn behandeling, transport, plaatsing en manipulatie van samples, halfgeleider wafers, substraten, vlakke panelen en andere materialen met precisie en betrouwbaarheid in Hoog Vacuüm en Ultra Hoogvacuum systemen.

VIC (USA). Helium lektestapparatuur

Producent van lekdetectieapparatuur. VIC lektesters worden dagelijks gebruikt voor het testen van meer dan een miljard producten op jaarbasis, van hermetisch afgesloten elektronische componenten tot 55-liter vaten voor ruimtevaartpakken en kerncentrales. VIC bouwt ook specifieke lektestsystemen op klantspecificatie met gebruikmaking van verschillende technieken, variërend van massa-flow, drukverval en drukverschil en massaspectrometrie.

Welch

Ilmvac staat bekend als specialist in vacuümpomptechnologie. Wij bieden een breed scala aan diafragma vacuümpompen voor een diversiteit aan toepassingen.